Startsida Kamstrup world wide

Kurser 2014

 

Vi erbjuder ett antal kundanpassade kurser på våra produkter och tjänster, med mål att öka kunskapen och därmed göra det dagliga arbetet enklare.
Samtliga utbildningar genomförs med kvalificerade kursledare i Karlskrona och Täby. Vi kan även ordna med kurs på plats hos er.

Information om de kurser vi erbjuder finner ni under respektive flik här till vänster. Där finns information om kursinnehåll och när kurserna genomförs.

 

Anmälan

Välkommen att anmäla dig direkt via vår hemsida (se respektive kurs) eller kontakta utbildningsansvarig hos oss på 08 - 522 265 00. Efter din anmälan får du en bekräftelse via e-post. En kallelse skickas därefter ut ca 2 veckor innan kursstart med mer information om genomförandet.

 

Avbokning, Ombokning och Sjukdom

Avbokning som sker mindre än 4 veckor innan planerad kursstart debiteras med 50% av kursavgiften. Ombokning till annat datum eller annan motsvarande kurs kan ske senast 2 veckor innan kursstart utan extra kostnad. Har du inte möjliughet att närvara p g a sjukdom så har du möjlighet att skicka en kollega. Kursavgiften betalas inte tillbaka.

 

Kursavgift

Kursavgiften faktureras i samband med anmälan. Betalningsvillkor 30 dagar. I kursavgiften ingår kursdokumentation, lunch och fika.

 

Våra lärare

Våra lärare är erfarna specialister som dagligen arbeter med våra produkter och system vilket gör att de förstår era behov. Möjligheten till att få svar på just era frågor är stor.

 

Var och när

Kurserna i kurskalendern genomförs i Täby och Karlskrona. Vi har även möjlighet att företagsanpassa utbildningar hos er mot förfrågan.

 

Kurserna startar kl 09.00 och varar till 16.00 med avbrott för lunch och fika.

 

Kursintyg

Alla deltagare som genomför kursen får ett kursintyg.

 

För få deltagare eller ej genomförd kurs

Vi förbehåller oss rätten att flytta på utbildningsdag, utbildningsplats (ej Täby) eller ej genomföra utbildning i det fall vi inte får tillräckligt med deltagare (min. 5-6 per kurs). Om kursen ställs in återbetalas hela kursavgiften. 

 

Cookie- och webbpolicy Copyright Kamstrup A/S Allmänna villkor för försäljning och leverans